top of page
Zoeken
  • Team TEASE

Alles over toners!

Waarschijnlijk heb je het begrip “toner” vaker voorbij horen komen wanneer je bij ons in de salon zat. Maar wat is een toner nou eigenlijk en wat doet het voor je haar?

Nadat je haar lichter is gekleurd komen er vaak ongewenste tonen tevoorschijn. Denk hierbij aan een oranje of gele gloed in blond haar. Maar ook in donker haar kunnen er bepaalde tonen naar boven komen die we liever niet willen zien. Oranje, rood of soms zelfs groen. Met een toner geef je je huidige haarkleur een boost of meer karakter en neutraliseer je ongewenste tonen. Toners zijn als het ware kleurpigmenten die een laagje leggen om het haar. Omdat het een laagje om je haar legt en het dus niet inkleurt is het daarom ook niet mogelijk om een hele kleurverandering te verwezelijken met alleen een toner. Een toner dekt dan ook geen grijze haren en was je er na een tijdje weer uit.

Blonde kleuren kun je bijvoorbeeld omtoveren naar een grijsblonde look, zandblonde look of juist rosé blond. In donker haar zie je vaak dat op ten duur je punten faal worden en schreeuwen om glans en kleur. Ook hier hebben wij genoeg toners voor om er snel weer stralend uit te zien. Omdat je een toner weer uit je haar wast, raden wij aan om je toner 1 keer in de 6 weken bij te houden. En weetje wat? Een toner kan zelfs na 10 minuten al voldoende pigment af hebben gegeven. Zo houd jij je geverfde lokken langer mooi!

In de toners die wij gebruiken zit keratine. Dit helpt de hydratatie en elasticiteit te verbeteren en het beschermt ook nog eens tegen schadelijke invloeden van buiten af. UVA en UVB werken tegen kleurvervaging. En niet te vergeten, de toners zijn vrij van parabenen, sulfaten en natrium chloride. WE’RE IN LOVE & LOVELY TO YOUR HAIR.


Liefs, Dana


1.170 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page