top of page
Zoeken
  • Team TEASE

FUDGE IN THE BACKBAR


Na enige tijd met Kevin Murphy te hebben gewerkt in de backbar is het tijd om over te stappen naar een ander merk. Dit is FUDGE geworden. Dit doen wij omdat wij jou om de zo veel tijd wat anders willen laten zien en ervaren. Dit betekent uiteraard wel dat al je favoriete producten nog te krijgen zijn bij ons in de salon of op www.salontopper.nl want jawel, KEVIN MURPHY blijft zeker één van onze FAVO’S. Wij willen je graag al even een beetje opwarmen met de populaire producten van Fudge voor een nieuwe belevenis bij ons in de back bar. Waarom FUDGE? Een van de meest populaire en kwalitatief hoge merken is Fudge. Of je nu opzoek bent naar een zilvershampoo die ervoor zorgt dat je haar kleur behoudt, een enorm krachtige styler of een verzorgend haarmasker. Bij Fudge kun je met elke haarwens terecht. Populaire producten van FUDGE zijn de Fudge Hair Shaper, de Fudge Matte Hed Extra en de Fudge Matte Hed, de Fudge Fat Hed en de Fudge Clean Blonde Violet-Toning Shampoo. Ook voor de brunettes onder ons is er een Fudge Cool Brunette Blue-Toning lijn. Het bevat blauwe micropigmenten die onmiddellijk ongewenste rode en oranje tinten uit bruin haar verwijderen. De Colour-Lock Shampoo van Fudge is ook een echte must-have, de naam zegt het al. Heb jij er last van dat je haarkleur snel terugloopt als je net van de kapper vandaan komt? Dan is de Fudge Colour Lock Shampoo iets voor jou. Deze shampoo heeft een prachtige consistentie en zorgt voor een heldere en frisse haarkleur voor maximaal 25 wasbeurten. De shampoo is namelijk sulfaat vrij en dus lief voor je gekleurde lokken. PUMP UP THE VOLUME, met de Fudge Xpander Gelee Volume Shampoo. De Fudge Xpander Gelee Volume shampoo en ook de conditioner van deze lijn, zorgt de hele dag voor luchtig en volumineus haar, de ingrediënten in deze shampoo zoals cafeïne en ginseng zorgen ervoor dat je hoofdhuid en de groei van de haar follikels weer gestimuleerd worden. En dat terwijl de unieke Opti-Plextechnologie het haar van binnenuit versterkt voor voelbaar zachte volheid.

En voor de styling-product gebruikers onder ons is er natuurlijk deFudge Detox Deep Cleanser Shampoo. Dit product is een diep reinigende shampoo die het haar verzorgt en reinigt zonder vocht uit het haar te onttrekken.

Fudge Deep Cleanser Shampoo verwijdert alle vuil van stylingsproducten, moeiteloos en laat het haar super schoon aanvoelen. De shampoo is geschikt voor alle haartypen en dagelijks gebruik.


Ben je benieuwd naar alle producten van Fudge? Laat je door onze kapsters adviseren, en het tegelijkertijd ervaren tijdens je bezoek in onze salon. Liefs,

Dana





68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page