top of page
Zoeken
  • Team TEASE

GOODBYE SUMMER, HELLO OLAPLEX.

Heerlijk die zomervakantie en volop zon! Maar.. IT DAMAGED MY HAIR! Na alle UV-straling, chloorbaden en het zeezout kan je haar wel weer een boost gebruiken. Daarom vertellen wij je graag over de Olaplex herstelbehandeling!


Olaplex is dé technologische doorbraak op het vlak haarverzorging. Een Olaplex herstelbehandeling zorgt ervoor dat de gebroken zwavelbruggen in het haar weer herstellen. Breuken ontstaan als het gevolg van chemische behandelingen (kleuren, permanenten). Thermische behandelingen (Föhn, stijl-krultang). Of mechanische behandelingen (Heftig borstelen). Je haar voelt droog aan en het breekt sneller af. Andere boosdoeners, zoals overmatige blootstellingen aan uv-stralingen door de zon en invloeden van chloor en zoutwater kunnen er ook voor zorgen dat je haar aangetast wordt. Met de Olaplex herstelbehandeling wordt de haarkwaliteit verbeterd, want door deze behandeling wordt de structuur van het haar van binnenuit weer opgebouwd waardoor een kleurbehandeling of ontkleuring daarna weer mogelijk wordt.

NO.1 BEGIN HET HERSTELLEN Deze geconcentreerde eerste salon stap herstelt gebroken disulfide verbindingen in het haar en begint het proces van schade voorkomen en schade herstellen Allereerst word je haar gewassen en de Olaplex NO.1 wordt aangebracht en verdeeld over het haar. We laten dit minstens 5 minuten inwerken. NO.2 PERFECTIE NASTREVEN Onze tweede salon stap gaat verder met het herstellen en opnieuw opbouwen van de resterende gebroken verbindingen om je te verzekeren van het sterkste, meest glanzende en gezondste haar mogelijk. Zonder de NO.1 uit te spoelen zal de Olaplex NO.2 worden aangebracht in het haar. Dit laten we minstens 15 minuten inwerken. Bij extreem beschadigt haar zal de inwerktijd worden verlengt. Hierna zullen we het haar wassen met shampoo en de juiste conditioner aanbrengen.NO.3 Duurzame bescherming thuis Deze laatste stap biedt continue bescherming tegen schade wat je haar thuis oploopt. De Hair Protector,gebruik je 1x per week thuis. Dit product zorgt ervoor dat je haar ook na de behandeling zijn kracht behoudt en dat je kleur langer mooi zal blijven. Verdeel het product op handdoek droog haar en laat het twintig minuten intrekken. Als je haar extreem beschadigd is kan je ervoor kiezen om er mee te gaan slapen. Was je haar daarna zoals je gewend bent.
NO.4. Onderhoudende shampoo. De shampoo herstelt je haar tijdens het wassen en brengt het haar terug naar zijn natuurlijke staat door een infuus van vocht en proteïnen. De shampoo is voor dagelijks gebruik. Masseer het product goed in en laat het even intrekken. Spoel het vervolgens goed uit.


NO.5 Verzorgende conditioner De conditioner (geschikt voor alle haartypes)is geformuleerd met Olaplex Bond Building Chemistry. Het herstelt, repareert en hydrateert zonder gewicht toe te voegen. Breng een royale hoeveelheid aan en laat dit goed intrekken (2-5 minuten) Spoel het daarna goed uit.


NO.6 Bond smoother leave-in conditioner De Bond Smoother voorziet het haar van een extra portie vocht en beschermt het haar. Het vermindert kroes en geeft het haar een gezond uiterlijk zonder het te verzwaren. Nog een positief effect: Olaplex No. 6 Bond Smoother versnelt bovendien de föhn- droogtijd. Breng een kleine hoeveelheid aan op vochtig of droog haar en werk het product in de gemiddelde haarlengte tot aan de punten.

NO.7 Bonding Oil De nieuwe Olaplex No.7 Bonding Oil is geformuleerd met het originele en gepatenteerde Olaplex-actieve ingrediënt zoals alle andere Olaplex producten. Deze leave-in olie werkt voor alle haartypes en kun je gebruiken om je haar te herstellen en te stylen tegelijkertijd. Voeg een kleine hoeveelheid Olaplex No. 7 Bonding Oil toe, afhankelijk van de haarlengte, aan op handdoekdroog of droog haar en style het haar naar wens.

Tip: Meng een paar druppels Bonding Oil in Olaplex No.6 om een extra portie glans te verkrijgen.Bij TEASE by salontopper kun je terecht voor alle Olaplex producten voor thuis en uiteraard de behandelingen. Ook voor advies staan wij graag voor je klaar. Loop gerust binnen of bel voor een adviesgesprek!


Liefs,

Dana (Team TEASE)

67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page