top of page
Zoeken
  • Team TEASE

MEDICEUTICALS IS JOUW LIFESAVER!“Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid” Dit is waar Mediceuticals voor staat.

Is je hoofdhuid niet gezond? Dan zie je dit hoogstwaarschijnlijk terug aan je haar. Hoofdhuidproblemen zijn veel voorkomende problemen die vaak de basis vormen van beschadigt haar.

Veel van deze problemen komen van binnenuit. Heb je bijvoorbeeld bepaalde medicijnen gebruikt, narcose gehad, ervaar je stress, volg je een bepaald dieet, ondervind je hormonale problemen of heb je chemotherapie gehad? Dan kan het zijn dat je hoofhuid en haar daar negatief op reageren. Denk bijvoorbeeld aan haar dat afbreekt, haaruitval en haar dat dunner wordt.

Maar waar begin je dan met een goede hoofdhuid verzorging?

Mediceuticals heeft de oplossing voor heel veel hoofdhuidproblemen. Dit merk staat vooraan in het aanbieden van goedgekeurde hoofdhuid -en haar behandelingen. Doormiddel van jarenlange onderzoeken heeft Mediceuticals producten ontwikkeld die haar-en hoofdhuidproblemen zichtbaar verminderd of laten verdwijnen.

Hieronder vertel ik je wat meer over de verschillende productlijnen van Mediceuticals.


De lijn Advanced Hair Restoration Technology wordt vaak gebruikt door mannen en draagt bij aan het verminderen van haaruitval en stimuleert nieuwe haargroei.

De Mediceuticals for women lijn is speciaal ontwikkeld voor vrouwen.

Deze producten richten zich specifiek op de oorzaken van haaruitval en dunner wordend haar bij vrouwen.

De producten uit de Scalp Therapies lijn zijn geschikt voor vele diverse hoofdhuidproblemen. Een aantal voorbeelden zijn: Droge hoofdhuid, vette hoofdhuid en roos.


De Healthy Hair Solutions lijn is ontwikkeld om droog, beschadigd, fijn en chemisch behandeld haar te herstellen en te beschermen. Zo heeft Mediceuticals vele diverse producten en productlijnen. Deze zijn geschikt voor elk haartype en hoofdhuidprobleem.

Daarnaast heeft Mediceuticals nog diverse producten ontwikkeld voor het verzorgen van huid, haar en hoofdhuid. Denk bijvoorbeeld aan stylingsproducten om je kapsel mooi in model te brengen maar ook aan een masker, hand en body crème, olie, en speciaal ontwikkelde haarborstel.

Wil je meer weten over de Mediceuticals producten of wil je persoonlijk advies? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek in onze salon!


Liefs, Joyce

125 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page