top of page
Zoeken
  • Team TEASE

Waar staat KEVIN.MURPHY voor?


Dit merk staat voor een positieve bijdrage aan mooi gezond haar en het milieu.

Er worden bewuste keuzes gemaakt als het gaat om producten, ingrediënten en verpakkingen. Over het hele proces van producten produceren is nagedacht. Kevin Murphy wil verantwoord met het milieu omgaan en hierbij staan kwaliteit en duurzaamheid voorop.


In deze blog vertellen we graag hoe dit merk hier gebruikt van maakt.


Ingrediënten

Kevin Murphy gebruikt enkel ingrediënten die afkomstig zijn van duurzame en ecologische bronnen. Er wordt bewust gekozen voor bedrijven die gebruik maken van microteelt, biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken. Zo wordt er geen schade aangebracht aan het milieu. De ingrediënten voor de washes, rinses, treatments en stylingsproducten van Kevin Murphy bestaan vooral uit vitamines, essentiële oliën, antioxidanten en plantenextracten. In alle producten zitten geen sulfaten en parabenen. De producten zijn daarnaast mild voor haar én hoofdhuid.


Verpakkingen

De verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en zijn voornamelijk verpakt in rechthoekige verpakkingen. Dit wordt niet voor niets gedaan, door de producten in deze vormen te verpakken past er meer inhoud in en wordt er minder materiaal gebruikt. Door deze vorm is er ook minder plaats nodig om de verpakkingen te verzenden waardoor er minder vervoersmiddelen gebruikt hoeven te worden. De bakjes met de stylingsproducten zijn te hergebruiken als deze leeg zijn, je kunt de bakjes bijvoorbeeld gebruiken voor het opbergen van speldjes.


Dierproefvrij.

Kevin Murphy is erkend door People fort he Ethical Treatment of Animals (PETA). Dit is de grootste organisatie voor dierenrechten ter wereld. PETA heeft Kevin Murphy opgenomen in de lijst van producenten die niet testen op dieren. Dit geldt zowel voor de haarkleuren als voor de haarverzorging en stylingsproducten.


Waarom kiezen wij voor Kevin Murphy?

Door de veelzijdigheid waar dit merk aan denkt op het gebied van haircare en duurzaamheid hebben wij gekozen voor Kevin Murphy. Kevin Murphy is geschikt voor alle haartypen. Ze gaan voor het verbeteren van haarkwaliteit, waarbij er ook aan de hoofdhuid én aan het milieu wordt gedacht.
Onze favorieten

Uiteraard hebben wij ook onze eigen Kevin Murphy favorieten.


Simone: “De Young Again olie vind ik zelf erg fijn. Deze olie verkort de droogtijd en beschermt je haar tijdens het föhnen, ook herstelt de olie het haar van binnenuit. De Bedroom hair is ook één van mijn favorieten, daarmee krijg je veel textuur en volume in je (lange) haar.”


Joyce: “Ik ben erg fan van de Young Again lijn. Deze bestaat uit een wash, rinse, masque en olie. De lijn bevat lotusbloem en orchidee extracten die het haar helpen herstellen en maken droog en broos haar weer glanzend en zacht. ”


Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten of de kleuringen van Kevin Murphy? Kom vrijblijvend langs bij ons in de salon voor advies of een behandeling!


Liefs, Simone en Joyce.253 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page